post image

Gomes: Spelarna jag försöker efterlikna

Skriven av: admin
Publicerad 2020-05-26
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Angel Gomes förklarar vilka spelare som varit de stora influenserna i karriären. 

Gomes kontrakt med United går ut om en månad och man har ännu inte enats om en förlängning. Om han blir kvar eller lämnar som fri agent återstår att se, men i en intervju med Manutd.com så förklarar han vilka spelare som varit de stora influenserna.
”Den jag försöker efterlikna skulle jag säga är Andres Iniesta. Han har alltid varit en av mina idoler. Han var en storspelare som jag följde mycket när jag växte upp. Han spelade i en liknande situation som den jag spelar i och jag har alltid försökt efterlikna hans spel.”
”Sen var det alltid brassarna – Ronaldinho, Robinho – och portugiser – Cristiano Ronaldo. Som ung spelare så är allt man vill göra att öva på dribblingar och skills, så jag skulle säga att Ronaldo var min stora inspiration. Och sedan när jag växte upp i United så hade Nani ett stort inflytande på mig när jag var runt åtta år gammal. Vid den tidpunkten brukade jag gå och kolla på matcher och vi hade Nani, Ronaldo och Tevez. Alla dessa spelare inspirerade mig när jag växte upp.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen