post image

Gomes hint om framtiden

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-04
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Angel Gomes tycks droppa en transferhint under en Google Hangout med Andreas Pereira. 

Tahith Chong skrev nyligen på ett nytt kontrakt för United efter långa förhandlingar, men hans talangfulla akademikollega Angel Gomes – vars kontrakt går ut i sommar – har ännu inte nått någon överenskommelse med United.
Det har ryktats om att både Barcelona och Chelsea är intresserade av att signa Gomes, men under en Google Hangout tillsammans med Andreas Pereira så förklarade 19-åringen hur ambitionerna ser ut – och de indikerar ju att han planerar att stanna i United.
”Jag har ju sett det under åren eftersom jag varit i akademin hela min karriär. Det är vad jag vill göra – vinna troféer för klubben” sa Gomes.
Gomes har endast gjort sex framträdanden för förstalaget denna säsong, men man talar väldigt gott om honom inom klubben. Solskjaer sa i förra månaden (innan Chong hade skrivit på nytt kontrakt)
”Grabbarna har en fantastiskt attityd. De är absolut toppklass och vi gör vad vi kan för att behålla dem, för om några år tror vi de kommer vara väldigt väldigt bra spelare.”
Det ryktas om att Uniteds senaste kontraktserbjudande till Gomes är £30 000 i veckan. Det är enligt Mirror samma summa som Chong tjänar i och med sitt nya kontrakt.

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen