post image

Giggs: Vad United behöver för att nå City och Liverpool

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-17
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ryan Giggs förklarar vad Manchester United behöver göra för att nå ikapp Manchester City och Liverpool. 

United har tagit enorma kliv under Solskjaer och är nu uppe i 19 matcher utan förlust. Norrmannen implementerar sin vision sakta men säkert och har lyckats mycket bra med de värvningar han gjort under sina två fönster – Wan-Bissaka, Maguire, James och Fernandes.
Transferfönstret öppnar ingen den 27:e juli och exakt vad United kommer ha för resurser avgörs sannolikt till viss del av huruvida man kvalificerar sig till Champions League eller ej. Man länkas med spelare som Jadon Sancho och Jack Grealish m.fl och visst är det väl så att man just nu verkligen har chansen att bygga på det redan lovande laget genom att addera spets och skapa en kvalitativ bredd.
Ryan Gigs anser att United behöver tre nya spelare för att kunna utmana Liverpool och City.
”Ja, jag tycker definitivt vi är bakom både Manchester City och Liverpool. Jag tycker vi fortfarande behöver två eller tre nya spelare. Ole har gjort det väldigt bra i de två transferfönstren han haft. Vi har fått in karaktärer. Fernandes ser ut som en ledare och en karaktär. Harry Maguire är kapten.”
”Så det handlar inte bara om spelare. Det handlar om att ha den där kulturen och karaktärerna som kan förbättra inte bara startelvan, men hela truppen och den generella känslan i klubben. De går åt rätt håll, men jag tycker fortfarande de behöver tre spelare till.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

 1. Vilka positioner? Och vilka spelare?
  McTominay har inte alls sett lovande ut det lilla han spelat på sistone. Matic verkar inte palla täta matcher, fyfan vad han visade ännu mer hur viktig han var igår. Fred är bra men känns väldigt tafatt när United pressar och är det attackerande laget.
  Jag vill ha Ben Chilwell, Jadon Sancho, Jack Grealish eller Maddison, Koulibaly eller Upamecano, Diego Carlos från Sevilla? Vi behöver rotera på alla positioner om vi ska klara en hel säsong. Inte allt för mycket inför varje match, men det ska gå att spela olika spelare utan att laget tappar kvalité i helhet. Köps Sancho behövs ingen renodlad anfallare, än.
  Ska AWB få fortsatt vara ohotad högerback? Han är bra mot spelförade lag, är nästan aldrig nervös när han går i en mot en, förutom senaste matcherna… men känns som att vi behöver någon som kan vara hygglig bakåt men framförallt bra framåt i matcher där vi spelar mot låga försvar.
  Vi behöver snabbtänkta bolltrygga spelare som klarar av när lag pressar oss högt.

  0
  0
 2. Även om Bailly kanske inte fått tillräckligt med chanser pga skador osv, så är tiden för honom ute enligt mig. Han har varit en flopp, glänst ibland och sett väldigt väldigt brytsäker och dominant ut. Men ack för brysk, och är lite utav en säkerhetsrisk. Chansbryter och påminner lite om David Luiz och känns inte alls säker. Lindelöf får mycket kritik men han har egentligen varit den bästa av våra mittbackar på senaste. Men, sälj Bailly och Jones, Satsa på en ny etablerad mittback, samt Tuanzebe, Maguire, Victor och Smalling.

  0
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen