post image

Giggs: United gör ett bra jobb på transfermarknaden

Skriven av: admin
Publicerad 2020-05-23
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ryan Giggs säger att Manchester United fortfarande behöver fyra eller fem nya spelare för att nå hela vägen fram i sitt projekt, men är nöjd med transferarbetet under Solskjaer. 

United var inne i en mycket bra period innan spelstoppet och var obesegrade i elva raka matcher. En stor anledning till det stavas Bruno Fernandes, men även Solskjaers tidigare värvningar – James, Maguire och Wan-Bissaka – har varit starkt bidragande faktorer till att laget börjar se bättre ut.
Giggs berömmer Solskjaer för jobbet han gjort, men säger att United behöver ett gäng nya värvningar för att verkligen kunna utmana igen.
”Det var synd att vi var tvungna att pausa, för vi flög fram. Ole fick en flygande start när han kom till United, sedan hade han en tung period och sedan var vi inne i en fin svit. Men som sagt – spelarna han värvat har verkligen imponerat. De har förbättrat laget och omklädningsrummet.”
”Som med Fernandes så har vi under åren sett vilken effekt en spelare kan ha ibland. Jag pratar om spelare som Eric Cantona, Robin van Persie.. Jag jämför inte honom med dem ännu, men han har gjort andra spelare bättre och gett alla ett lyft. Jag tror fortfarande att vi behöver fyra eller fem spelare, men vi är på rätt väg nu.”
Giggs hade som bekant ett finger med i spelet att ta Daniel James till United och han säger att James är en karaktär av det rätta virket.
”Dan är inte bara en talangfull spelare, han är även en väldigt bra karaktär och en solid grabb. Varje gång jag åkte och såg honom i Swansea så hade han blivit bättre och bättre och han har fått en väldigt bra start på sin karriär i United. Han är en väldigt bra karaktär. Jag tror det är vad Ole försökt göra under de senaste året – att få in några riktigt bra karaktärer i omklädningsrummet.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen