post image

Giggs: Tror han kan nå ännu högre nivåer

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-04
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ryan Giggs hyllar den "fantastiska" Bruno Fernandes för sättet som han kommit in och gjort så stor skillnad i Manchester United, men säger att han tror portugisen kan levla upp ytterligare.

Sällan har man skådat hur ett nyförvärv kommit in och gjort så stort avtryck så fort som Bruno Fernandes gjort i Manchester United. Under sin första månad i klubben har han sett ut att vara den där spelaren United saknat i många många år – den där spelaren som verkligen kan få fart på offensiven och hitta kreativa lösningar.
Fernandes tycks ha lyft hela klubben och hans närvaro tycks göra att resten av spelarna i laget höjer sig. Och Ryan Giggs är imponerad över hur portugisen kommit in och hittat sin plats så fort.
 

"Han är en fantastisk spelare. Han har lyft hela stället och han har lyft alla runtomkring sig. Och det är fortfarande bara tidigt, så jag tror att han kan bli ännu bättre."
"Han har fått en flygande start och det är det man vill se - speciellt efter att man kommit in under januarifönstret, för det händer inte alltid. Men han är helt fantastisk och jag är glad att se att han gör så bra ifrån sig."
Fernandes har på sina fem första matcher gjort tre mål och två assist.
Källa: Mirror
 

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen