post image

Giggs: Så många värvningar behöver United göra

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-29
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ryan Giggs förklarar var Ole Gunnar Solskjaer behöver göra och vad Manchester United behöver värva, för att fortsätta i rätt riktning. 

Hösten må ha varit katastrofalt dålig resultatmässigt för Manchester United, men något som faktiskt fungerat och som väl ändå får sägas båda gått inför fortsättningen är Ole Gunnar Solskjaers nyförvärv, som alla gjort väldigt bra ifrån sig.
United köpte i somras in Daniel James, Aaron Wan-Bissaka och Harry Maguire och alla tre har stått ut positivt i ett annars mediokert lag under säsongsupptakten och Ryan Giggs anser att man behöver fem, sex spelare till av samma kaliber för att kunna konkurrera.

"Vi måste få in kvalité. Ole har köpt in tre spelare som alla gör bra ifrån sig. Hans värvningar har varit väldigt bra än så länge. Ge honom nu de pengar som andra managers i man United fått för att köpa spelare. Köp in fem, sex sådana spelare till, så kommer vi se skillnaden."
"De saknar den där kreativa spelaren. Det är ingen slump att de bästa prestationerna har varit mot bra lag. De sämre lagen är alltid svårare att bryta ned. Vi har antagligen brist på de där kreatörerna och det tror jag Ole vet om."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

13 KOMMENTARER

 1. Samma visa varje säsong från våra klubbikoner aka experter.. ”United behöver 5-6 nya spelare till” – och så har det varit sedan SAF pensionera sig. Så, kan dom bara hålla klaffen kanske, för dom har uppenbarligen jävligt fel.

  6
  15
   1. Viktor: Har ej påstått att vi inte ska värva. Men alla dom här jävlarna går ut varje säsong och säger att vi behöver 5-6 nya, 5-6 nya, 5-6 nya. Vi behöver en helt ny jävla trupp – det är vad vi behöver!

    3
    4
  1. Uppenbarligen blir det ju så när tränare 1 värvar in ett x antal spelare som ska passa hans spelsystem, får sedan sparken, tränare 2 tillsätts och de x antal spelare som tränare 1 köpt inte passar in längre.
   Nu har det ju varit så två gånger om, med Solskjaer som nummer 3, räknar inte in Moyes eftersom han endast värvade Fellaini.
   Men i dagens United behövs det minst 4-5 nya spelare som passar in i för att vi ska kunna förbättra oss på riktigt. För det är ju som Giggs säger, de tre nyförvärv som kommit in till i år har ju alla varit bra hittills. Problemet nu är att vi har för många spelare som inte håller måttet och som måste ersättas.

   7
   0
   1. Bra BALANSERAD (capice Lopa) kommentar. Och det är p g a ovanstående, vi nu ska hålla en linje framöver. Många av de lösa rykten kring spelare, skulle passa riktigt bra. Ett trovärdigt rykte är Emre Can. Han har löpstyrkan som vi behöver. Förutsatt att han har rätt personlighet, vilket jag inte vet. <känns i alla fall väldigt tillgänglig i januari.

    0
    4
   2. Tycker inte vi behöver värva 5 spelare till, absolut om vi säljer några stycken. Men värvar vi 5 spelare till så har han köpt en helt ny startelva, kan inte riktigt se behovet om vi inte säljer 3-6 spelare De flesta passar in i den visionen han har. När vi får shaw och pogba tillbaka så anser jag att vi har en slagkraftig elva,
    de gea
    wb-vnl-maguire-shaw
    fred-mctominay-pogba
    james-martial-rashford
    Sen kan den såklart bli bättre, men ha även åldern på våra spelare i åtanke, då de flestas prime är om ca 3-5 år. Det här är en elva (om alla är friska) som definitivt ska kunna ta en top 4 placering.

    1
    4
    1. Problemet är att vi faktiskt måste sälja flera spelare som inte håller måttet och således också ta in nya spelare, med både bättre kvalité och som passar in i det system som Solskjaer vill spela.
     Även fast vi har en fulltalig startelva idag så håller den inte för topp 3 i PL, och bänk/rotationsspelarna är ännu sämre, så när skadorna kommer, vilket de alltid gör varje år, så blir det katastrof.
     Spelare som inte längre håller måttet eller helt enkelt inte är tillräckligt bra enligt mig är: Rojo, Young, Mata, Pereira, Matic.
     Lägg därtill spelare som Bailly och Jones som konstant är skadade, vad händer med de?
     Så det behövs både förstärkas för startelva och bredda truppen. Plus dock är att vi har ett par spännande akademispelare, som förhoppningsvis kan slås sig in än mer framöver.

     2
     1
 2. Vi behöver inte värva 5-6 spelare till, det enda som spelar någon som helst roll, är att vi värvar rätt spelare till rött position och som passar in i den filosofin som Ole vill ha. Det kanske räcker med 1-2 spelare till? Man kan omöjligt tro att bara för att vi värvar 6 spelare som är namnstarka osv, kommer gå in och hämta hem pl.
  Det som enligt mig saknas, är en box-box mittfältare och en 10 som tex maddison, sen så är jag nöjd med det underlag vi har. Resterande är upp till ole och co, att få igång laget samt en filosofi som passar in.

  8
  4
 3. För er som klagar på att ”vi alltid talar om 5-6 spelare till”. Det är ju inte direkt att vi har adresserat problemen som vi har haft de senaste åren? Vi har ännu inte ersatt Scholes efter mer än 6 år i pension. Carrick skulle inte vara hans ersättare men blev det. Pogge kan inte konsistent dirigera ett mittfält. Sedan Rio (2014) och Vidic (2013) pensionerades har laget skrikit efter en dominant mittback. Den värvades förhoppningsvis in i somras i Maguire efter flera floppförvärv. Jag minns inte ens vem som var vår senaste fungerande och renodlade högerytter? Nani? Vi har ännu inte adresserat det behovet efter att ha värvat 512 vänsteryttrar och CAM’s som vi använt till höger. Summa sumarum: Vi kommer alltid behöva värva 5-6 spelare till så länge vi inte värvar på de positioner som vi behöver nya spelare.

  4
  1
 4. Back linjen ,,,,,Tuanzebe var mycket skadad under förra säsongen med och igen så ett fråge tecken på honom och Baily likaså men en av dom bör vara kvar då två andra MÅSTE BORT (jons rojo) . Jons UT Young för dålig idag tyvärr så UT , Shaw skadad mycket och vi behöver en utmanare och kan vi nog ha i Williams och Fosu mensah ut skade benägen och inte tillräkligt bra för att utmanna , Rojo UT DALOT !!! en säsong till som back up till Aaron W .
  POGBA vill bort och då får det bli så , Mata och Matic håller ej längre knappt som trupp spelare och Lingard och Pereira dom ja möjligen som trupp spelare en av dom en säsong till och Garner och Chong på utlåning en säsong så dom kan växa på sig och på allvar utmana nästa säsong. .
  En tung mittbacks värvning behövs i försvaret men mittfältet behövs en tung värvning på mittfältet centralt 28 -30 åring med erfarenhet sedan en spel upp läggare till som konkurrent till Fred samt en tia och en nia sen fylla på under ifrån .
  Sen sportchef och en manager med ett CV av europa topp spel samt flera år på nacken i någon klubb som bevisar att han kanske kan vara rätt man för UNITED.
  Tottenham eller Atletico M tränare dom har visat vad dom går för tex.

  1
  1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen