post image

Giggs: Pogba är nyckeln till nästa steg

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-09
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ryan Giggs säger att nästa steg i Manchester Uniteds utveckling blir att lära sig att bryta ned lag och säger att Paul Pogba kommer bli en nyckel för att klara av det.

Manchester United visar gång på gång att man är mycket starka mot de bästa lagen då man kan utnyttja lagets snabbhet i omställningar,  men problemen kommer ofta mot ”sämre motstånd” som faller tillbaka och där man måste låsa upp kompakta försvar.
Ryan Giggs säger att prestationen mot City var den bästa han sett på mycket länge från ett Unitedlag och att nästa steg nu blir att lyckas prestera även mot lag på den nedre halvan av tabellen.
”Det är enormt. Självförtroendet det ger en att man kan producera ett sånt framträdande. I alla stora matcher behöver man den där koncentrationen och det hade spelarna både i defensiven och när de vann bollen då man såg till att passen framåt var bra slagen, touchen var bra.”

"Jag tror vi känner till Uniteds statistik mot de stora lagen. När de stora lagen blottar sig och vi kan slå till på kontringar. Nästa steg nu blir att lyckas bryta ned lag. Och det är där vi måste ha tillbaka Paul Pogba - det är han som kan låsa upp dörren. Få tillbaka honom, spela honom konsekvent - det är nästa steg."
"Vi har sett siffrorna. Jag tror vi är obesegrade emot alla lagen över i tabellen. Det är lagen nedanför som gör det svårt på Old Trafford där man måste ha tålamod. Det här (mot City) var ett fantastiskt framträdande. Det bästa jag sett på lång tid från ett Unitedlag."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

7 KOMMENTARER

 1. Pogba är uniteds bästa spelare, men jag tycker det är naivt att tro han ska komma tillbaks och fixa det här för united.
  Jag tror mer det som behövs är:
  -En tränare som har en tydligare spelidé ön att bara låta motståndarlaget lira boll och hoppas på misstag för att då gå på kontring.
  -En fotbollintresserad styrelse/ägare.
  -En DoF som har koll på läget.
  -Bättre spelarmaterial.

  11
  10
   1. Martin,
    Du har rätt, jag tycker inte mycket stämmer i klubben just nu. Jag har följt den i över tjugo år och har sett många bucklor lyftas. Men du tycker alltså att jag bör byta klubb bara för att jag känner mig besviken på rådande situation? Med styrelsen, ägarna, ligaposition, spelarmaterial, tränare osv osv osv…
    Är du själv verkligen nöjd överlag?
    Det kanske är lätt att vara nöjd om man har börjat följa united efter Fergusoneran, för om den kaostiden är ens referenspunkt så har man väl krav där efter tänker jag..

    3
    2
 2. Helt rätt av giggs, håller helt med. En nytaggad pogba som 10a och fortsätta mct o fred på mitten. Vi vet alla hur bra pogba faktiskt kan vara. Låt han spela i en friare roll. Han är miltals bättre på den positionen än lingard, mara, perreria.. Och slippa ta lika mycket hemjobb.. Frågan är bara om han är helt fokuserad på utd o inte har huvet i Spanien eller ngt inför januari fönstret

  9
  0
  1. Problemet är ju att Pogbas närvaro drar ner övriga, då han aldrig maxar sin pace, inte tar hemkomne, och slarvar bort påtok för många bollar som resulterar i omställningar emot oss.
   Skulle pogba gå in med tex perreiras arbetsinsats, ja så har vi en världsklass spelare av rang. Men känns otroligt ofta som vårat lag är ”en man mindre” med pogba på plan då. Och det kroppsspråket smittar av sig. Just nu har vi 10 man (plus de gea) ute som sliter för varandra och tar jobbet i varje varje situation. Det är bättre än att ha pogba på plan som inte tar jobbet.
   Kan solskjaer få pogba att slita och löpa som resten av laget, då blir jag nästan mörkrädd av å tänka på hur bra pogba skulle kunna vara.

   4
   1
 3. Många bra poänger här över.
  Men det är klart att Pogba skadar oss mer när han tappar boll för att han ska göra en gubbe till på vår planhalva än om det händer på sista tredje delen.
  Men tror garanterat att nu när vi har många löpvilliga så kommer han kunna sätta bollarna som han har kapacitet för att sätta. Om han bara höjer sig med 20 % i arbetskapacitet kommer han rada in poäng åt oss. Blir helt klart spännande att se om det blir en pånyttfödelse eller om det blir flopp.

  0
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen