post image

Giggs: James spelade över

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-14
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ryan Giggs säger att sjukpersonalen inom Wales var helt övertygade om att Daniel James var helt okej att fortsätta, då man fattade beslutet att låta honom spela vidare i matchen mot Kroatien. 

Daniel James knockades i gårdagens landskamp mellan Wales och Kroatien på Cardiff Stadium. Efter en luftduell blev James liggandes tillsynes medvetslös, men sjukpersonalen från Wales landslag bedömde att han kunde spela vidare – trots de otäcka bilderna som tycktes visa en livlös James.
Ryan Giggs bekräftade dock efter matchen att man var säkra på sin sak och att man inte hade låtit 21-åringen fortsätta om man bedömde att han varit medvetslös.

"Dan James föll och blev liggande, med lite skådespel faktiskt. Men läkarteamet var på plats och han var vid fullt medvetande. Sedan i halvtid så gjorde vi alla tester för att se om det var hjärnskakning och han var helt okej."
Gästande Kroatien tog ledningen genom Nikola Vlasic redan i den 9:e minuten, men Gareth Bale räddade poängen med sin kvittering i den 45:e minuten. Kroatien toppar Grupp E på hela 14 poäng och Wales ligger fyra på åtta inkasserade poäng.
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen