post image

Giggs: Jag tycker synd om Solskjaer

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-03
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ryan Giggs sympatiserar med Ole Gunnar Solskjaer, som hela tiden måste svara på frågor om Paul Pogba. 

Det ryktas mer än någonsin om Paul Pogbas framtid, sedan han nu är skadad igen och borta i ca en månad till efter att redan ha missat majoriteten av säsongen. Pogba skadade sig i matchen mot Southampton i slutet av augusti och gjorde sedan comeback i två matcher i slutet av september. Det visade sig vara för tidigt och han fick återgå till sidlinjen för att göra comeback i matchen mot Watford i slutet av december, då han fick en halvtimme och sedan en halvlek i matchen som följde – mot Newcastle på Boxing Day.
Därefter fick han nya känningar och vi har inte sett till honom sedan dess. Det som är något uppseendeväckande är att Pogba under sin rehabilitering ständigt tycks resa omkring på privata nöjen – vilket inte ser speciellt bra ut. Och Ryan Giggs sympatiserar med Solskjaer, som hela tiden måste svara på frågor om fransmannen.

"Nej jag tycker synd om Ole eftersom han hela tiden måste svara på frågor om Paul Pogba. Jag tycker United gjort det bra och det är utan honom. Han har kommit in och gjort det okej i ett par matcher, men det är en besvikelse just nu. Han är en talang, men vi pratar om honom hela tiden och han har inte levererat konsekvent för United."
"Ole kan bara hantera spelarna som är friska för stunden. Att hela tiden behöva svara på frågor om en spelare som ryktas vara på väg bort, som är skadad, som är någon annanstans när han kanske borde vara på Carrington och träna, det är frustrerande för en manager."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen