post image

Giggs: Han måste anstränga sig mer än såhär

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-16
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ryan Giggs är kritisk mot Anthony Martials inställning och generella insats och säger att Mason Greenwood kan knycka hans plats i startelva om han inte visar större vilja. 

Anthony Martial är en ojämn spelare med hög högstanivå, men ganska låg lägstanivå och han kan möjligen ha en något oengagerad aura och sur uppsyn. Ryan Giggs säger att det är dags för fransmannen att leverera på en högre nivå, speciellt när Mason Greenwood utmanar om speltid.
”När det lossnar och han gör briljanta saker så säger man att det kommer naturligt för honom. Men när det inte sker så tänker man – han springer inte, han försöker inte, han jobbar inte hårt nog, han håller inte upp bollen osv. Så enligt mig så måste han se till att försöka extra hårt pga av sin persona – för sättet han rör sig. Men det ser inte ut som att han överanstränger sig direkt och när United jagar en match så behöver man nån som tar sig mot mål – du kanske inte gör mål, men din lagkompis kanske gör det.”

"Det är alla den typen av saker som man inte får av honom just nu. När Mason också kommer in och tar sig in i positioner för att göra mål så kommer han (Martial) vara under press, för just nu ger han ingenting varken defensivt eller offensivt."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

  1. Jag tycker faktiskt inte Martial passar bra in i Oles spelsätt. Martial är duktig och har varit väldigt bra några matcher för oss, men det beror helt på vilken match det är för att han ska kunna synas. Varje gång Martial har blivit utbytt mot Greenwood så ser man att Greenwood passar bättre in. Han vet hur han ska spela i laget och laget klaffar bättre med honom än med Martial. Får vi in Håland i Januari så kanske det blir Martial som får minst speltid..? Vem vet hur framtiden ser ut.

    2
    1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen