post image

Giggs: Fyra spelare slapp alltid hårtorken

Skriven av: admin
Publicerad 2020-05-11
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ryan Giggs förklarar vilka fyra spelare som alltid klarade sig från Sir Alex Fergusons utskällningar och varför. 

Många spelare har vittnat om att Sir Alex Ferguson man management var en av hans stora styrkor som ledare – hans sätt att kunna hantera varje individ utifrån specifika behov. Han var även känd för sin s.k ”hårtork” men Ryan Giggs säger i en intervju med BeInSports att fyra spelare alltid klarade sig undan utskällningar.
”Det var tre eller fyra spelare som han aldrig gav sig på. Eric Cantona var en – och Bryan Robson, Roy Keane och Cristiano Ronaldo. De var alla matchvinnare på sitt sätt. De gjorde sitt på planen så han kände aldrig att han behövde. Det fanns några matcher där Eric inte gjorde någonting. Han gjorde inte mål, han sprang inte omkring på samma sätt som Carlos Tevez och Wayne Rooney gjorde (på sin tid). Men han visste att han förr eller senare skulle komma igång.”
”Vi satt i omklädningsrummet och tänkte. ”Han måste ge sig på honom nu. Han gjorde ju ingenting idag.” Men nästa vecka så gjorde han segermålet eller producerade magi, så han (Sir Alex) hanterade de stora namnen väldigt bra. Så länge de gjorde det ute på planen så behandlade han dem på ett annorlunda sätt.”
”Sir Alex var en mästare på psykologi. Han var mästerlig på att få ut det bästa ur vissa individer om det så var genom att lägga en arm runt dem, ge dem en utskällning i halvtid eller peta dem ifrån truppen – han visste hur spelarna skulle reagera på ett positivt sätt.”

Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

  1. Jag undrar hur mycket skäll Giggs fick av SAF efter det kommit fram att Giggs hade satt på sin brorsas fru?
    Om Beckham fick en dojja i fejjan, borde Giggs fått en pungspark. Minst sagt.

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen