post image

Gazzettan: Insigne ”lockad” av flytt till Manchester United

Skriven av: admin
Publicerad 2021-10-12
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt den italienska tidningen Gazzetta dello Sport så är Lorenzo Insigne "lockad" av en flytt till Manchester United. 

Gazzettan skriver i dag om Insignes framtid och menar att han inte har för avsikt att förlänga kontraktet med Napoli. Enligt tidningen så är 30-åringen ”lockad” av en transfer till antingen Inter eller Manchester United nästa år, men Manchester Evening News skriver att det inte finns någon indikation på att någon av klubbarna är intresserade.

Manchester-tidningen menar att en flytt till Inter dock kan ses som ett realistiskt alternativ, men att en flytt till United får bedömas som långsökt med tanke på den uppsjö offensiva alternativ man redan har.

Det är inte ovanligt att spelare på utgående kontrakt länkas med Manchester United, ofta via rykten planterade av spelares agenter för att antingen få till bättre villkor vid en förlängning eller sätta press på andra klubbar man förhandlar med.

Enligt M.E.N kan detta vara ett sådant fall.

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Att länkas med alla dessa namn, ska det göra situationen bättre?
    1+1 år nu då man pratat om en defensiv mittfältare som kan få oss att ta nästa steg, men nej nej. Absolut inte, vi ska ha Dembele på kryckor och Insigne som blir vår nya Mata. Tummen upp, precis de spelarna vi behöver! När vi ändå tar så bra beslut, varför inte hyra in Conte som planskötare också?

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen