post image

Garner: Jag ska imponera på Ten Hag under försäsongen

Skriven av: admin
Publicerad 2022-06-23
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

James Garner har planer på att slå sig in i Erik ten Hags planer under sommaren. 

James Garner har imponerat under sitt lån med Nottingham Forest och i sommar återvänder han till United. Det är oklart om Erik ten Hag ser någon roll för Garner i laget för kommande säsong eller om han kommer lånas ut igen. Men planen är i alla fall att försöka imponera på holländaren under försäsongen, så till den grad att han slår sig in i planerna.

”Ja det är planen. Det är vad jag vill göra. Åka på försäsongen och imponera” säger Garner. ”Det är upp till mig. Det är helt upp till mig som spelare att imponerade på honom och förhoppningsvis göra avtryck. Det är en enorm säsong. Jag känner att min karriär bara började förra säsongen. Jag är fortfarande ung. Jag har precis fyllt 21 år för några månader sedan. Jag har gjort en bra säsong den här säsongen, med både klubb och landslag. Och som sagt, nu är det väldigt viktigt att spela i Premier League nästa säsong.”

”Jag har spelat många matcher den här säsongen. Ca 50 st, så jag har utvecklats mycket fysiskt. Och det var frågan jag ofta fick – om jag var redo att spela. Om jag var fyrsikt redo. Jag tycker jag visat att jag är fysiskt redo att spela. Innan jag gick på lån fanns det frågetecken kring min fysik och om jag var redo för förstalagsfotboll, men jag tycker jag visat det den här säsongen. Inte bara genom att spela många matcher men hur jag stod mig i en så tuff liga – ”mans-fotboll” ni vet. Det tycker jag att jag visade.”

Källa: MEN

.

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen