post image

Fyra möjliga mittfältsvärvningar

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-02
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt ESPN och Manchester Evening News så kan Manchester United lägga krut på att komma till bukt med problemområdet mittfältet, under januarifönstret. 

Under det gångna året så tappade Manchester United både Marouane Fellaini och Ander Herrera, utan att ersätta dem med nya spelare och mittfältet har varit ett stort problemområde under hösten – även om Scott McTominay och Fred förvisso gjort det väldigt bra. Men mittfältet saknar bredd och kvalité, speciellt i den kreativa rollen som ska servera anfallet bra bollar att jobba med.
Enligt ESPN så överväger United nu den f.d Liverpool-spelaren numera Juventus-spelaren Emre Can och Newcastles 22-årige engelsman Sean Longstaff som alternativ för det defensiva mittfältet. Och Manchester Evening News skriver att James Maddison och Jack Grealish, Leicester respektive Aston Villa, är två alternativ för playmaker-rollen.
Både McTominay och Paul Pogba kommer missa minst en månad som det ser ut just nu. Och ingen har missat den osäkerhet som råder kring Pogbas framtid i United. Så United behöver nog försöka hitta en lösning under januarifönstret.
Källa: MEN, ESPN

.
 
 
 
 
 

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

 1. börjar se identiteten jo du så jävla dåliga mot Arsenal så de skulle skämmas precis allihop inklusive ledarstaben som bara sitter tyst och tittar. Killarna kan behöva lite auktoritet från linjen när det inte flyter på.USCH vad trött jag är på detta lag nu.

  5
  1
 2. Spelar ingen roll vad vi värvar för spelare om vi inte har någon egen identitet och spelidé. Arteta visade igår hur långt han kommit på kort tid med sitt lagbygge. Ole har knappt gjort något på ett år förutom att inpränta ett spel som bara bygger på att utnyttja omställningar!

  6
  2
  1. Han vann en match? sin första på 3 försök. Det bevisar inget än så länge.
   United visade istället en riktigt usel insats som de brukar göra ungefär var tredje match. Vilket lag som helst i ligan hade spelat ut dem, vilket vi sett förut denna säsong.
   Vi får se var Arteta och Arsenal hamnar när säsongen är över. Först då kan vi bedöma hans lagbygge.

   3
   2

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen