post image

Fyra möjliga elvor till Club Brugge

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-27
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Här är fyra möjliga startelvor till kvällens match mellan Manchester United och Club Brugge, skapade av Manchester Evening News.

United tar ikväll emot Club Brugge för det avgörande mötet i Europa League-sextondelsfinalen. Det första mötet slutade 1-1 och United måste ikväll avgöra och ta sig vidare i turneringen.
Några av Manchester Evening News journalister har i vanlig ordning skapat varsin startelva så som de vill se Manchester United mönstras. Vilken tycker ni ser bäst ut?

1.

 
2.

 
3.

 
4.

 
Källa: MEN
 
 
 
 

Kommentarer till artikeln

7 KOMMENTARER

 1. Jag hade gärna startat såhär, dels för att ge ighalo speltid och utnyttja martial på ett bättre sätt även om han gjort en del mål på slutet från anfallspositionen:
  DDG
  AWB – Bailly – Magiure – Shaw
  Fred – Mcsauce
  Bruno
  Greenwood – Ighalo – Martial
  Vad tycker ni?

  8
  13
  1. Jag godkänner. Shaw är på en uppåtkurva tycker jag och det vore dumt att inte starta honom, så håller med dig om att man borde. Byta in Williams, James/Chong och Garner hade jag velat efter 60 minuter – förutsatt att vi leder. Hoppas vi pumpar in mål redan innan 40 minuter.

   2
   0
   1. Kan hålla med där. Men då är det bra om (beroende på hur matchen ser ut) om Ighalo får göra inhopp. Han måste involveras en del nu i början för att få upp matchvanan och PL-tempot (CL-tempot i det här fallet) om han ska kunna bli någon nytta för oss framöver (resten av säsongen).

    7
    2

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen