post image

Frustrerad Solskjaer: Nu var det dags igen!

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-03
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer klargör kommentarerna kring Paul Pogbas senaste skada. 

Mysterierna kring Pogba fortsätter efter att han precis efter att han kommit tillbaka från sin långtidsskada nu blir borta igen. Med en ny skada. I tre fyra veckor.
Efter matchen mot Arsenal sa Solskjaer att Pogba antagligen kommer operera för att komma till bukt med den nya skadan eftersom ”hans folk/representanter” sagt att han borde göra det. Något som ifrågasatts av fans som undrar hur stor kontroll klubben egentligen har över situationen. Under förmiddagens presskonferens inför lördagens FA Cup-match mot Wolverhampton kom Pogba på tal igen.
”Så var det dags igen. Det är tredje omgången av FA Cupen och nu pratar ni om Paul igen” sa Solskjaer.”Paul kom tillbaka efter en lång frånvaro, hade två matcher, fick en reaktion, kunde inte följa med till Burnley, kände att ankeln var öm, vi gjorde en scan och det är inte samma skada. Det är en annan skada.”

"Självklart när man gör scan så pratar vi med honom. Man rådgör med sitt egna medicinska folk precis som jag också gjorde när jag opererade mig. Man vill ha den bästa "second opinion" och råd och rådet var att göra det. Det är ingen stor operation och som jag sa så blir han nog borta tre - fyra veckor."
"När jag sa hans folk? Som i när man rådfrågar sin kirurg och de man litar på. Kanske det är min dåliga engelska. Man har folk man litar på och pratar med. Som jag sa - när jag opererade mig för mängder av knäproblem så hade jag mitt folk i Norge och Sverige som jag pratade med och Paul han har sitt folk som han litar på. Så det är allt. Nu är FA Cupen nästa ämne ok? Det är så tydligt något kan bli."
Källa. MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen