post image

Fred: Vi kommer göra allt

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-10
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Fred höjer ett varningens finger inför dagens match mot liga-åttan Brighton Hove Albion, men är hoppfull om att inkassera tre nya poäng och ta viktig mark i ligatabellen - där man inför matchen ligger på 14:e (!) plats. 

United stod förra helgen mot en svag insats mot Bournemouth, men reste sig i veckan då Partizan Belgard gästade Old Trafford i Europa League. I dag är det dags att återigen se till att leverera inför hemmapubliken då Brighton kommer på besök.
Inför matchen ligger United på 14: plats i tabellen, men en seger innebär att man klättrar hela vägen upp till 7:e plats. Fred säger till United Review att han förväntar sig en tuff match, men att United kommer kriga för segern.
”Vi har tappat viktiga poäng och det kan vi inte göra vid det här stadiet av säsongen. Vi behöver dessa poäng mot Brighton. Vi kommer kliva ut och göra vårt bästa för att få segern och jag är säker på att det kommer hjälpa oss att spela inför våra fans. 
”De är ett bra lag och alla matcher i Premier League är svåra. Det såg vi i förra matchen mot Bournemouth. Det var en svår match för oss. Det måste bli annorlunda mot Brighton. Det kommer bli en tuff match, men vi är Manchester United.”
”Vi vill alltid vinna. De är ett svårt lag att möta. När jag kom hit så spelade jag mot Brighton (i 3-2-förlusten på Amex Stadium). De är ett lag med mycket styrka. Det kommer bli en tuff match, men vi kommer behöva spela bollen längs marken. De har också spelat bra så det kommer bli en bra match och jag hoppas vi får med oss segern.”

Manchester United är även kvar i Ligacupen och inte minst Europa League - som är en potentiell biljett till nästa års Champions League. Och kanske Uniteds bästa chans.
"Ja cuperna är viktiga, men det är ligan också" säger Fred. "Oavsett vilken match vi spelar så kliver vi ut och gör vårt bästa och såklart tittar vi alltid på tabellen. Vi är Manchester United och vi vill vara uppe i toppen av tabellen."
"Vi vill slåss om en Champions League-plats. Så vi är inte nöjda med den position vi nu är i, men vi ska bli bättre. Det är jag säker på. Vi kommer göra vårt bästa för att nå toppositionerna."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen