post image

Fred: Vi har många problem i laget

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-09
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Fred medger att Manchester United har många problem som måste lösas innan man kan ta sig framåt och nå sina målsättningar. 

Uniteds absolut största problem denna säsong har varit att man saknat kreativitet i offensiven – något man nu bör ha förbättrat avsevärt med värvningen av Bruno Fernandes. Men Fred säger att även gruppens brist på sammanhållning är ett problem och att vissa spelare har egna agendor.
”Vi saknar mycket just nu. Först och främst måste vi komma under fund med vissa saker på planen. Vi saknar kreativitet. Speciellt på mittfältet. Vi behöver även bli bättre som grupp. Vår grupp saknar den där ”hålla-ihop-mentaliteten.” Vi har många problem. Det förekommer många diskussioner. Alla grupper har sina problem, men det här är vårt.”
”Fåfänga är också ett problem – det måste vi sluta med och bara se till att springa ute på planen. Vi måste ha en målsättning mentalt, fokusera på det och bara ta oss framåt. Vi måste vara på samma sida och idag har vissa spelare andra målsättningar. Det är spelare som bara vill lösa problem på egen hand och det är fel.”
Källa: MEN
 

.
 

Kommentarer till artikeln

7 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen