post image

Fred: Rådet från Bruno som ledde till två mål

Skriven av: admin
Publicerad 2020-05-19
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Fred berättar om hur Bruno Fernandes tipsade honom om att efterlikna Paul Scholes innan matchen mot Club Brugge - i vilken brassen sedan gjorde två mål. 

Fred och Fernandes har klickat bra både på och utanför planen och i en intervju med Esporte Interativo berättar Fred om ett råd han fick av Fernandes innan Europa League-matchen mot Club Brugge
”Innan matchen mot Brugge, i vilken jag gjorde två mål, så hade jag inte gjort något mål tidigare under säsongen. Vi var på hotellet innan matchen och det var gamla matcher på TVn. De visade bara mål av Scholes. Jag sa ”han tar sig in i boxen så mycket. Han är en mittfältare och är alltid i boxen.”
”På den tiden så såg jag ju honom spela, men jag följde inte honom så noga. Jag kunde inte se Uniteds matcher i Brasilien. Men när jag ser hans mål – han tar sig in i boxen, skjuter utanför straffområdet, höger, vänster och jag sa ”wow den här killen.” Och då sa Bruno ”Du måste göra så också. Ta dig in i boxen så kommer du göra mål.” Och sedan gjorde jag två mål i den matchen.”

 
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

  1. Jag tror Bruno sa på portugisiska till Fred (båda har portugisiska som modersmål):
    ”Hörrö Fred, om du siktar mellan stolparna och under ribban, då har du en bra chans att göra mål. Prova nästa gång.”

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen