post image

Fred om nya 5-3-2-formationen

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-26
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Fred säger att han trivs bra i det nya systemet med fembackslinje, som Ole Gunnar Solskjaer spelat de senaste matcherna. 

Ole Gunnar Solskjaer har börjat experimentera lite med formationen och mot Liverpool ställde han upp ett 5-3-2-system som visade sig fungera väldigt bra, i den matchen.
En spelare som stod för en stark insats mot Liverpool var Fred och han säger nu själv att systemet med fembackslinje gynnar hans eget spel.
“Att slå passningar är en av mina primära mål i matcherna och när jag får slå många passningar så är jag nöjd. Jag blir inte glad när jag slår bort passningar, så jag försöker att få det rätt. Jag jobbar väldigt hårt på det. Jag är väldigt glad både för Scott och min egen skull. Vi har jobbat hårt ihop på det här mittfältet och jag hoppas vi kan fortsätta så, så vi får fler matcher och kan hjälpa United.”

"Som sagt så gjorde vi väldigt bra mot Liverpool, vilket var väldigt viktigt. Jag kände mig ganska lugn. När jag har fem spelare bakom mig så har jag friheten att spela som jag gillar att spela när jag går framåt. Jag var även väldigt nöjd över hur vi försvarade. Managern sa åt mig att fokusera, spela bra, minimera misstagen och det tycker jag att jag gjorde bra."
"Man måste jobba på allting. Man måste försöka bli bättre och göra bra matcher varenda gång man spelar. Jag jobbar väldigt hårt varenda dag för att hålla formen uppe. Jag tränar hårt och gör mitt bästa. Jag vet hur viktig varje match är och jag är fast besluten om att hjälpa laget fortsätta att vinna."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen