post image

Fred länkas med Premier League-klubben

Skriven av: admin
Publicerad 2023-05-29
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt Manchester Evening News är Manchester United redo att sälja Fred. 

United är öppna för att sälja Fred i sommar och Fulham sägs vara ett alternativ för brasilianaren, skriver Manchester Evening News. United förväntas vara mycket aktiva på transfermarknaden, men man behöver sälja spelare för att boosta transferkassan och Fred kan vara en av spelarna som offras.

United vill bl.a signa en mittfältare och är därför redo att göra sig av med en ur den befintliga uppstigningen. Och man är mer benägna att sälja Fred än McTominay, skriver tidningen. Andra spelare som troligen kommer göras tillgängliga för transfers är Harry Maguire, Anthony Martial, Eric Bailly, Alex Telles och Brandon Williams.

.

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

  1. Jag ser hellre Fred kvar än McTominay. Freds högstanivå är högre (ok, hans lägstanivå är nog lägre också), han har en rätt tydlig roll han kan spela i Ten Hags system, och han känns som en väldigt positiv spelare att ha runt truppen.

    6
    1
  2. Javisst! Fred har verkligen utvecklats under ETH. De matcher då han var på spelhumör var han en fröjd att skåda. Dessutom verkar han vara en väldigt positiv människa och kör på utan att gnälla. Det är ack så viktiga attribut. Hoppas att han stannar hos oss som en breddning till truppen. Det finns några andra individer på vårt mittfält som borde få lämna långt före Fred!

    2
    1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen