post image

Fred: Kritiken hjälper mig bli bättre

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-08
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Den hårt kritiserade brassen säger att den kritik han får i engelska tidningar faktiskt kan vara behjälplig och lärorik , samtidigt som annan kritik kan kännas meningslös och kan svida

Fred har ju aldrig kommit till sin rätt sedan han köptes för ca £52 miljoner från Shakhtar Donetsk sommaren 2018 och formen när han nu väl får speltid tycks snarare dala än stiga. I en intervju med The Sun säger han dock att kritik kan vara lärorikt.
"En del kritiker är meningslösa - men andra kan vara lärorika. Jag vill läsa vad folk skriver om mina framträdanden. Då kan jag försöka bli bättre. Varje dag när jag kommer till träningsanläggningen och ser de där stora bokstäverna med klubbens namn, så nyper jag mig själv. Så jag vet att den här klubben är gigantisk. Jag gillar att läsa om klubbens historia, bästa spelare och historiska ögonblick."
"Det här har inte varit en bra tid för oss - våra rivaler vinner titlar och vi är inte ens i Champions League. Det gör våra fans besvikna och jag känner mig också ledsen. Den här klubben förtjänar pokaler och vi kommer att slåss för att bli bättre. Vi måste ta United tillbaka till den plats klubben aldrig skulle ha lämnat."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen