post image

Fred: Han har lyft alla

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-23
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Fred säger att Bruno Fernandes ankomst var helt avgörande för hur säsongen nu svängt i Manchester Uniteds favör. 

United hade ett starkt momentum precis innan spelstoppet och var obesegrade i elva raka matcher. Man låg 5:a i Premier League, var i kvartsfinal i FA Cupen och var i praktiken vidare i Europa League efter att ha slagit LASK med 5-0 på bortaplan i det första mötet. Och man hade generellt medvind för första gången på lång lång tid.
Fred – som efter en trög första säsong i United nu verkligen cementerat sin plats i laget – var tidigare under säsongen kritisk mot sammanhållningen i United, men säger att Bruno Fernandes nu sammansvetsat laget.
”We hade en väldigt bra period. Vi höll på att växa. Vi gjorde väldigt bra ifrån oss i Premier League, väldigt bra ifrån oss i Europa League. Vi hade en chans att gå hela vägen i Europa League. Jag tycker att vi sammansvetsades mycket mer precis innan spelstoppet. Vi började bli bättre tillsammans och Bruno Fernandes ankomst var viktig för oss – det gav oss ett lugn på mittfältet. Men vi måste även ge cred till Ole och hela laget, för vi var på en väldigt stark uppgång.”
”Han (Bruno) är en spelare med mycket ambition och jag anser att alla spelare som spelar för Manchester United måste ha den ambitionen att vilja vinna, för det är en gigantisk klubb. Vi måste alltid tänka på titlar. Han kom in väldigt bra, hjälpte oss mycket och han är definitivt en inspiration. Och jag är säker på att han kommer växa sig ännu starkare i United. 

Källa: MEN
 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen