post image

Förvirring kring Pogbas sjukdom

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-17
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer bekräftade att Paul Pogba blivit sjuk och att comebacken därför dröjer ännu längre, men några videos på fransmannens Instagram förvirrar. 

Efter söndagens match mot Everton så sa Solskjaer att Pogba åkt på en sjukdom som gjort att han missar träningar vilket också i förlängningen betyder att comebacken får vänta ytterligare. Men bara timmar efter Solskjaers kommentarer så började Pogba posta bilder och videoklipp från sin brors bröllop där det dansades för fullt och inga tecken på sjukdom syntes till.
Manchester Evening News skriver.
”Pogba fick tillstånd att resa till Paris för sin brors bröllop i fredags, men oturligt nog för Solskjaer så pratade han under presskonferensen om sjukfrånvaron ungefär fem timmar innan Pogba började posta klipp från när han dansade på bröllopet. Pogba kände antagligen inte till vad Solskjaer sa efter Everton-matchen när han började ladda upp dansvideos på Instagram – så det gav intrycket av att han inte var sjuk när han i själva verket diagnostiserades som sjuk först på lördagen.”

"United-supportrar känner redan en misstänksamhet gällande Pogbas långvariga frånvaro med ankelskadan. Sedan oktober så har han rest till Dubai, Miami och Paris och han filmades när han spelade basket i USA. En annan världsmästare som spelat i United - Bastian Schweinsteiger - gjorde liknande resor när han var skadad under andra halvan av sin första säsong och det gick inte hem hos lagkamraterna."
Simon Stone på BBC skriver såhär på Twitter.
"Han fick tillstånd att resa till Paris på fredagen. Bedömdes sjuk på lördagen. Blev värre på söndagen. Tillbaka på klubbanläggningen i går."
 
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

7 KOMMENTARER

 1. Inväntar Lopas dödsdom mot Pogba med spänning. Om AWB är hjärndöd för att han tacklar, vad är då Pogba om han skolkar och dessutom fjantar sig på insta samtidigt.
  Eller vänta, Pogba är inte britt så det är nog lugnt.

  11
  6
 2. Inget nytt här.
  Pogba ville dra redan i somras. Men det fick han inte. Och sedan fick han väldigt ont i ankeln och vips är han borta i praktiken hela höstsäsongen. Jag tror han och pizzabagaren har redan fixat en deal med Woodward och Glazers.
  Om Ole känner till om detta, låter jag vara osagt.

  5
  0
 3. Låt han sitta på bänken till sommaren för att han beter sig så. Sälj inte för ett öre mindre än 1,5miljarder. Vet att divan vill till Real men i helvete att klubben ska låta styras av han o hans äckliga Pizza ätande agent.
  Få han i form och spela honom, visar han tendenser att han är lojj och bara vill bort – bänken fram till sommaren. Vägra sälja i Januari säger jag. Så jävla less på dendär divans attityd 🖕

  3
  2

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen