post image

Försening i Pogbas comeback

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-17
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester United har åkt på ytterligare ett bakslag i väntan på att Paul Pogba ska återvända i spel efter sin långtidsskada. 

Pogba har bara spelat sex matcher för Manchester United denna säsong. Det var i augusti som han skadade sig i matchen mot Southampton. Han gjorde sedan ett försök till comeback i matcherna mot Rochdale och Arsenal, men tvingades direkt återgå till sidlinjen med nya känningar. Sedan dess har han jobbat hårt på rehabilitering och Solskjaer har sagt att man är hoppfulla om att få tillbaka fransmannen innan årskiftet.
Efter söndagens match mot Everton så gav Solskjaer dock en uppdatering som tyder på att comebacken kan dröja ännu lite längre.
”Nu har han gått och blivit sjuk. Han har varit borta i två tre dagar så det är ju inte fördelaktigt. Det har antagligen försenat det lite”sa Solskjaer.
”Jag har sagt många gånger att Paul är en topp, toppspelare som vi vill se spela sin bästa fotboll i Manchester United. Vi behöver bara få honom i form. Vi jobbar hårt på att få tillbaka honom, men nu är han sjuk.”
 

Pogba sågs igår promenera med sin hund ute på gatorna i Manchester och en reporter ställde frågan "när är du tillbaka" och Pogba svarade då kort - "Snart."
Källa: MEN
 
 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen