post image

Förbundskaptenen: Han har mer att ge på den högsta nivån

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Chiles förbundskapten försvarar Alexis Sanchez och menar att han fortfarande har krut att ge på den högsta nivån. 

Alexis karriär har varit i fritt fall sedan han kom till Manchester United från Arsenal i ett rakt byte med Mkhitaryan i januari 2018. Tiden i United var präglad av skador och dålig form och han lånades förra sommaren ut till Inter – där problemen fortsatt.
Chiles förbundskapten Reinaldo Rueda tror dock att Alexis fortfarande har mycket kvar att ge på den högsta nivån och att han kommer att leverera för den klubb som ger honom chansen.
“Det har varit traumatiskt och mycket jobbigt för honom – Sedan han lämnade Arsenal och det första året i Manchester United. Han kom till Copa America i Brasilien och hade oturen att råka ut för den där skadan i matchen mot Colombia i Alicante. Lånet i Inter stoppades nästan och när han väl var frisk igen så kom pandemin. Han är en fantastisk fotbollspelare med en fantastisk attityd på träningarna och kommer att leverera på hög nivå för den klubb som ger honom en chans. Han har fortfarande mycket fotboll kvar att ge på toppnivån.”
Efter säsongen kommer Alexis att återvända till United och han har då två år kvar på sitt kontrakt. På dagens marknaden – och även innan fotbollen och världen drabbades av corona – så är det svårt att se att någon klubb skulle vilja ens komma i närheten av att matcha den lön på omkring £400 000/veckan som hans United-kontrakt ger honom. Så det krävs nog att spelaren kliver ned rejält i lön för att ha en chans att återuppliva karriären.
Eller blir han kvar i United och hittar sin plats i laget tror ni?

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

  1. Sabba hans karriär, ned med han på U-23 laget bänk. Eller sälj honom till Kina/Arab staterna. Aldrig mer ska han få sätta på sig Manchester United tröjan, äckliga fjant.

    0
    0

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen