post image

Fletcher tror på januarivärvningar

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-08
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Darren Fletcher tror att Manchester United kommer se till att stärka den alldeles för tunna spelaretruppen under januarifönstret. 

United hade många nyckelspelare borta mot Manchester City. Harry Maguire, Paul Pogba och Scott McTominay är alla helt avgörande för att Manchester United ska fungera och man saknar bredd för att hantera deras frånvaro. Även Anthony Martial – som varit sjuk – stod utanför startelvan och som en konsekvens av skadorna så kunde City ha lekstuga under majoriteten av matchen, då United var helt borttrollade.
F.d United-mittfältaren Darren Fetcher säger till Sky Sports att han tror att klubben kommer göra sitt yttersta för att förstärka truppen under januari.
”Jag tycker de behöver förstärka i januari. När man tittar på den här matchen då Harry Maguire saknas, Paul Pogba saknas, Scott McTominay saknas.. Det är en för tunn trupp dessutom. Men de ser unga och naiva ut och jag tror klubben kommer vilja köpa in någon. De kommer inte köpa bara för sakens skull, men jag är säker på att de kommer vara aktiva och försöka få in någon som kan hjälpa alla de unga spelarna.

Källa: Sky Sports, MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen