post image

Fletcher: Kritiken är orättvis och omotiverad

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-17
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Paul Pogba kommer att missa söndagens stora rivalmöte mellan Manchester United och Liverpool och Darren Fletcher säger att det är ett stort avbräck för United att förlora den ofta för hårt kritiserade fransmannen. 

Pogba har varit skadad sedan i augusti, han gjorde en för tidigt comeback i Ligacup-matchen mot Rochdale och tvingades återigen till en längre rehabilitering.
När han spelar så är han ofta Manchester United mest tongivande spelare – även om han inte briljerar varenda sekund. Och Darren Fletcher påpekar att Pogbas statistik talar sitt tydliga språk – det finns ingen annan spelare i Manchester United som kan leverera de saker som Paul Pogba gör ute på planen.

"Det är utan tvekan ett stort bakslag. Han är en ledare och en världsmästare. Hans framträdanden granskas med lupp till den grad att det blir orättvist. Om man tittar på statistiken över en säsong - mål, assist, skapade chanser, passningar - så är han Manchester United mest dominerande och inflytelserika spelare."
"Folk förväntar sig antagligen för mycket av honom, men tittar man på statistiken så levererar han alltid och får saker att hända. Det är nog därifrån kritiken kommer - för han alltid försöker sig på saker. Så har stora Manchester United-spelare alltid gjort. De har aldrig gjort det enkelt för sig eller valt den enkla vägen. Paul kanske försöker lite för hårt."
Källa: MEN
 

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen