post image

Fletcher: Han visade prov på stark karaktär

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-31
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Darren Fletcher säger att Marcus Rashford visade karaktär i går mot Chelsea och att hans uppåtpekande formkurva beror på flera saker som gett honom en boost i självförtroende. 

Marcus Rashford har börjat hitta formen efter en tids svaga prestationer och brist på målproduktion. I går mot Chelsea stod han först för ett straffmål och sedan avgjorde han matchen med en mycket vacker frispark som innebar 2-1 till Manchester United och avancemang i Ligacupen.
Rashford visade prov på starkt psyke när han tog hand om straffen, efter att han bränt en straff i matchen innan och Darren Fletcher – som satt i Sky Sports-studion under gårdagskvällen – tror vi kommer få se mer fina aktioner av både Marcus Rashford och Anthony Martial framöver.

"Jag blev väldigt förvånad över att han inte tog den andra straffen i lördags. Jag ville att han skulle göra det, men att det faktum att han klev fram i kväll visar hans karaktär. Han fick den självförtroende-boosten av målen för England och mot Liverpool och även att han lyckades ställa till problem för Virgil van Dijk - den oövervinneliga försvaren som alla ser honom."
"Jag tror alla dessa saker har gett honom mycket självförtroende och att göra mål mot Liverpool som Manchester United-spelare är något enormt. Han känner sig avslappnad nu. Hans kompis Martial är tillbaka och han känner inte att han har hela pressen på att vara målgöraren. Martial är nummer 9 och Rashford kan spela med honom, så jag tror vi får se många fler mål framöver."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen