post image

Fletcher: Det här kan knäcka ungdomarna

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-23
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Darren Fletcher säger att Manchester Uniteds motiga verklighet riskerar att traumatisera de unga spelarna i laget. 

Manchester United befinner sig i en bedrövlig situation där man efter 24 omgångar har elva poäng färre än efter samma antal omgångar i fjol och skadeläget vittnar om att det inte nödvändigtvis finns något ljus i tunneln den närmsta tiden.
Solskjaer vill ge gärna ge unga spelare chansen (och nu måste han i brist på annat) och spelare som Brandon Williams och Mason Greenwood är frekvent återkommande i förstalaget, men Darren Fletcher anser att den rådande situationen riskerar att skada de unga grabbarna.
”Just nu kan man se att alla de unga spelarna bara sänks av varje motgång. Den granskning och press som dessa grabbar är under.. Det var annorlunda för mig för jag var omgiven av världsklasspelare till höger, vänster och centralt. Men dessa grabbar har inte stödet omkring sig och de har det verkligen svårt just nu. Några av dem kanske klarar det men samtidigt så kan några av dem knäckas av det också, vilket är väldigt tråkigt.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

  1. Så vis han är Darren. Unga talanger behöver nyttjas försiktigt och spelas in i lagom takt med kloka, erfarna och duktiga spelare omkring sig. Nu kastas de in mest hela tiden p g a brist på dugliga alternativ i en tunn och skadedrabbad trupp. Att spela i Uniteds förstaelva är pressande i sig. Är man ung och oerfaren är det lätt att knäckas av förluster och kritik från alla håll. Därför OGS: köp ett par nya spelare nu innan fönstret stängs. Bruno F, Cavani, Addison el andra så det finns alternativ. Många tuffa matcher väntar framöver…

    1
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen