post image

Fletcher: Det är mot Liverpool det vänder

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-16
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

På söndag tar Manchester United emot Liverpool hemma på Old Trafford och Darren Fletcher tror att Marcus Rashford kan bli en stor matchvinnare mot ärkerivalen. 

Förutsättningarna är knappast optimala inför söndagens match mot Liverpool. Skadelistan är lång – även om flera nyckelspelare ryktas kunna hinna bli spelklara – och United är under isen formmässigt, samtidigt som Liverpool trummar på och har byggt vidare på fjolårets succésäsong.
United fick också mer bekymmer i går kväll då David De Gea tvingades lämna planen skadad i EM-kvalet mellan Sverige och Spanien.
Den f.d Unitedmittfältaren Darren Fletcher tror dock att det här rivalmötet kan bli en vändpunkt för Manchester United och han ser Marcus Rashford som en potentiell matchvinnare på söndag.

"Jag tycker att Daniel James varit en frisk fläkt och Scott McTominay har tagit klivet upp och driver på laget. Det är antagligen Marcus Rashford som är matchvinnaren i det här laget. Jag tror att han känner av den pressen lite den här säsongen. Man vill säga åt honom att "ta det lugnt. Försök inte så hårt." Såklart vill man att han försöker, men det här handlar om att inte försöka så hårt - vänta på dina tillfällen."
"Jag tror att för både Marcus Rashford och för Manchester United, så kan det här bli matchen som sparkar igång säsongen. Han är en riktig talisman och han har målen och prestationerna inom sig - det krävs bara att någonting klickar" säger Fletcher till Sky Sports.
Källa: Sky Sports

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen