post image

Fiorentina om Vlahovic framtid: Vi är redo att sälja

Skriven av: admin
Publicerad 2022-01-14
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Fiorentinas VD ger en uppdatering om Dusan Vlahovic framtid. 

Vlahovic är tillsammans med Erling Håland en av världens just nu hetaste anfallare efter att han öst in mål för sitt Fiorentina. Och han har länkats starkt med en flytt från klubben.

Vlahovic tycks inte vilja förlänga det kontrakt som går ut sommaren 2023 och Fiorentina är öppna för att sälja honom nu under januarifönstret, för rätt summa (vilken tros vara runt £70m).

Manchester Uniteds primära transfermål för anfallspositionen uppges som bekant vara Erling Håland. Men är det realistiskt att tro att man i det kaosartade läge man befinner sig i ska kunna konkurrera med klubbar som Manchester City och Real Madrid om norrmannens signatur? Det kan bli svårt. Och Vlahovic har nämnts som ett alternativ till Håland, även om han länkats ännu snarare med Arsenal.

Fiorentinas VD Joe Barone säger:

"Vi förväntar oss att Dusan fattar ett beslut om sin framtid omedelbart. Vi behöver besked kring om han ska lämna eller bli kvar. Vi bad Dusan häromdagen att omedelbart kommunicera vad han vill göra. Vi är öppna för att överväga alla bud vi för för Vlahovic men just nu finns det inget bud på bordet. Vi har inte fått något officiellt bud, men låt oss se om det kommer."

Vad tycker ni att Manchester United borde göra? Satsa på Håland trots den stenhårda konkurrensen eller gå för Vlahovic (istället för att låta Arsenal kanske signa honom och få in en superanfallare i sitt lag). Eller bara nöja sig med sitt befintliga utbud..

Källa: Twitter

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen