post image

"Finns inga gränser för hur bra han kan bli"

Skriven av: admin
Publicerad 2020-06-08
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Brescias manager Diego Lopez ser inga gränser för hur bra Sandro Tonali kan bli. 

Brescia-mittfältaren Sandro Tonali – även kallad ”den nya Pirlo” – har länkats med både Manchester United och Liverpool. Han spelar oftast som sittande mittfältare, men kan avancera framåt i planen och har bidragit med fem assist under säsongen. Hans manager Diego Lopez föredrar när 20-åringen håller till precis framför försvaret, men ser honom som en mångsidig mittfältare.
”Det pratas mycket om honom och med all rätt. Men han är en ung grabb som är förälskad i fotboll. Jag skulle säga att han kan bli ännu bättre. Han har allt, men kan ändå bli bättre. Det finns inga gränser för hur bra han kan bli. Jag gillar honom verkligen precis framför försvaret. Men jag ser honom som en mångsidig mittfältare, som (Radja) Nainggolan.”
Tonali själv är smickrad över liknelserna med Pirlo, men instämmer inte helt.
”Nej jag är inte hans arvvinge. Till att börja med kan jag inte slå precisa långbollar på millimetern som han. Det är något jag avundas honom. Jag vet att om jag gör rätt uppoffringar så kan jag nå världstoppen. Jag har ännu inte uppnått ens hälften av vad jag vill uppnå, men jag känner att jag är bra nog för att göra det.”

Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen