post image

Fernandes: Vi kan ännu bättre än såhär

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-18
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Bruno Fernandes säger att det är en dröm att spela för Englands största klubb. Han var nöjd med segern mot Chelsea, men kräver mer av laget. 

Fernandes ger verkligen Manchester United en dimension man saknat. Han spelade igår enkelt men smart och öppnande. Och han hade en riktigt giftig leverans på fasta situationer. En hörna gav assist till Harry Maguire och en frispark träffade stolen.
Det var portugisen andra match för United sedan flytten från Lissabon och precis som mot Wolves i debuten så röstades han igår fram till Man of the Match av fansen.

"Jag är väldigt glad" sa Fernandes (på bra engelska) till Sky Sports. "Det är en svår match mot Chelsea. De är ett fantastiskt lag och vi behövde vinna för att hålla fjärdeplatsen inom räckhåll. Jag tror vi kan göra mycket bättre ifrån oss med bollen, med det var en bra match mot ett bra lag. De är väldigt bra med bollen men vi spelade vårt spel och vi vann. Jag känner mig såklart bra. Jag spelar för den största klubben i England och jag är väldigt glad över det. Det är en dröm."
Och Maguire, som stod bredvid Fernandes i intervjuzonen efter matchen sa:
"Bruno hjälpte ju till med leveransen (till målet) och förhoppningsvis blir det mer sånt under våren. Man kan se vad Bruno ger. Den kvalité med bollen han har, hans tekniska förmåga och hans närvaro. Han kräver saker av spelarna. Han är en ledare och han är bra att ha runtomkring omklädningsrummet."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

9 KOMMENTARER

  1. Haha varifrån får alla att Bailly var så himla bra? Visst, han gjorde någon bra brytning men nästan alla farliga chanser skapades av att han antingen var ur position eller spelade totalt vårdslöst och övermodigt.

   4
   4
  1. Spelare som kommer till PL från ligor som tex den portugisiska har ibland svårt med språket, vilket försvårar acklimatiseringen, integrationen i truppen och interaktionen med nya lagkamrater. Såklart är det positivt och en viktig detalj att Bruno tycks vara duktig på engelska redan från början.

   10
   1
   1. Bruno var igår duktig med positionsspelet, samspelet och att skap kreativitet i mittfältet och för anfallare. Dessutom visade Bruno stark personlighet och bra ledarskap. Det ser positivt ut med Bruno i ManUtds lag.
    Ang. Brunos kunskap i engelska så jag lyssnade på vad Bruno sa under intervjun igår och han var väldigt bra på engelska, med tanke på att han enbart spelade i Portugal förut!!

    5
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen