post image

Fernandes: Vi är redo för finalen

Skriven av: admin
Publicerad 2023-06-02
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Bruno Fernandes säger att Manchester United är redo för lördagens stora final på Wembley. 

United har hittills gjort en fin säsong. Man har vunnit Ligacupen och man kom 3:e i Premier League, men man har också chansen att göra Erik ten Hags debutsäsong fantastisk. Imorgon väntar en stor FA Cup-final på Wembley mot Manchester City och en seger för United vore en seger i dubbel bemärkelse – dels att kunna addera ännu en trofé till säsongen och dels stoppa Citys framfart mot en möjlig trippel.

Bruno Fernandes säger i det officiella matchprogrammet att laget är redo att man kommer göra allt för att bärga pokalen.

"Vi ser alla fram emot det. En möjlighet att spela mot Manchester City i en final är speciellt, så vi måste vara redo. Vi vet att fansen kommer vara där och stötta oss och vi vill göra allt vi kan för att göra dem glada. Det skulle betyda mycket att vinna såklart. I den här klubben måste vi nå finaler och försöka vinna troféer. Vi vet att det är minimikravet i en klubb som denna och för oss spelare. Alla vet hur viktig FA Cupen är i det här landet och i fotbollen."

"Det kommer bli en speciell dag och att spela mot Manchester City är alltid en stormatch. Vi känner alla till rivaliteten. Vi vet vad det betyder för oss själva och för fansen. Vi vill vinna alla matcher vi spelar för den här klubben, för det är vad den förtjänar. Nu är det ju final och då är viljan att vinna ännu större. Vi vill ta hem trofén. Vi har gjort bra framsteg den här säsongen och blivit bättre tillsammans, men samtidigt vet vi att det är långt kvar innan vi är på den nivå vi vill vara. Vi har spelat många matcher och haft både bra och dåliga stunder. Vi har verkligen fått en bra start på det vi vill göra här, men vi får aldrig bli nöjda innan vi vinner troféer regelbundet."

Källa. Manutd.com

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen