post image

Fernandes tröjnummer bekräftat

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-31
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Bruno Fernandes avslöjar nu vilket tröjnummer han kommer att bära i Manchester United. 

Uniteds nya supervärvning kommer bära tröja nr 18, det bekräftar hans agent och han själv via sociala medier.
Numret bars senast av Ashley Young – som lämnade United för spel i Inter nu i januari – och tidigare bars det i många år av Paul Scholes. Nu är det Fernandes tur.

.
 
 

Kommentarer till artikeln

6 KOMMENTARER

 1. Vad jag är taggad inför imorgon ni anar inte!
  Jag har sett mycket av hur Bruno spelar och jag tror han kan bidra till en jäkla boost på mittfältet, förutsatt att han spelar lika bra som han gjorde i Sporting. Men Premier League är ju såklart en svårare liga så vi får se.

  14
  0
  1. Instämmer! Det brukar vara svårt för spelare att stadga sig i England och premier league, Fred är ett bra exempel. Dock tror jag inte att det kommer ta tid för Bruno, han har en vinnar-mentalitet och är en krigare så jag tror han kommer göra ett avtryck ganska fort.

   3
   0
   1. Så är det. Det finns ganska många exempel på spelare som ’floppat’/spelat sämre när de kommit till PL. Håller med dig att det ser ljust ut för Bruno och jag tror verkligen på honom, men ingen utav oss vet, för han inte har spelat än. Det jag tycker är grädden på moset är att han varit kapten i Sporting, vilket är väldigt bra för då har man en ledare på varje linje. Maguire styr backen och är kaptenen på papper, sen så har man Bruno som kommer lyfta hela mittfältet med sina ledaregenskaper. Mark my words – både Fred och Pogba kommer bli bättre framöver på grund av Bruno. Vänta och se.

    3
    0
 2. Lite orolig för den defensiva delen inför Wolves. Matic borta inte bra. Tycker han var sjukt bra mot City och verkar hittat tillbaka till storformen under Chelseas glansdagar. Hade velat se honom med Fred och Fernandes på mitten. Som sagt skall bli högintressant oavsett.

  4
  0
 3. Ja detta är skitkul men också lite fundersam hur Bruno kommer att hantera det hårda tempot och tuffa spelet i PL. Men ett litet nytt hopp om att vi är på rätt väg har tänts och man är sugen att se honom lira.
  Kan bli bra detta framöver Fred och Matic är på uppgång inte världsklass men bra nog och så hoppas vi på att McT Pogba och Rashford snart är tillbaka så ska vi nog kunna bli lite stabilare framöver och bygga vidare.

  2
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen