post image

Fernandes tecknar nytt kontrakt

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-27
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Bruno Fernandes har skrivit nytt kontrakt med Sporting Lissabon, trots det senaste årets spekulationer. Det rör sig dock inte om någon förlängning. 

Bruno Fernandes var i somras starkt länkad med Manchester United. Det var nästan dagliga rykten under så gott som hela sommarfönstret, men enligt Manchester Evening News så låg det aldrig någon sanning i ryktena.
Tidningen har skrivit att spekulationen kring Fernandes-till-United härstammade från portugisisk media och att United – trots att man beundrar spelaren – inte hade någon avsikt att köpa honom. Varken då eller nu.
Han har dock fortsätt länkas med United under hösten och han har även länkats med Tottenham. Speciellt sedan hans landslaman Jose Mourinho tog över klubben.

Nu har dock 25-åringen skrivit på ett nytt kontrakt med Sporting. Det rör sig inte om någon förlängning, men enligt The Mirror så stiger utköpsklausulen från £65 miljoner till £85 miljoner i och med det nya kontraktet.
"Det är en stolthet för mig och ett erkännande av mitt arbete. Det är ett tecken på att jag gör saker bra. Jag har försökt göra mitt bästa för vad som är bäst för klubben. Det handlar om vad jag gjort på planen men också att jag visat att jag gillar Sporting och visat stolhet över att representera klubben."
"För mig kommer det alltid vara ett privilegium att få vara här och bära tröjan. Jag lovar samma leverans och dedikation så vi kan få fler stunder likt förra säsongen" säger Fernandes till Sportings hemsida.
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen