post image

Fernandes säger till nära vän att han tror på flytt

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt ryktena så har Bruno Fernandes sagt till sina nära vänner att han förväntar sig att få igenom flytten till Manchester United.

United och Sporting har fortfarande inte enats om någon transfersumma för Fernandes. Enligt tidningarna kvarstår problemen – United är redo att erbjuda omkring £50 miljoner i direktbetalning och resterande summa i add-ons, men Sporting sägs anse att bonusnivåerna är svåruppnåliga och vill ha majoriteten eller hela summan (£68m) direkt.
Sportings assisterande manager Emanuel Ferro säger dock att man internt inte har känslan av att Fernandes kommer lämna klubben januari.
”Det är mycket prat om att han ska lämna. Men jag tror att folk utanför klubben känner så starkare än vi. Vi känner inte så. Vi känner inte att Bruno tänker på att lämna. Han är involverad”citeras Ferro säga i tidningen ABola.
Enligt tidningen Record så är dock Fernandes själv övertygad om att han kommer få igenom flytten till Manchester United – detta uppger en nära vän till Fernandes för tidningen, skriver The Mirror.

Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

  1. Detta med Bruno lämnar eller inte lämnar börjar närma sig världsrekord.
    Min fru älskar tv-serien Glamour. Men detta såpa med United och vilka spelare kan tänkas vilja spela för oss, om lönen är tillräckligt hög, börjar närma sig patetiska nivåer.
    Jo, jag fattar att mycket handlar om klick, men nån jävla mått på nonsens måste det l ändå vara?

    4
    1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen