post image

Fernandes på tapeten igen

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-03
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt ryktena så kan Manchester United damma av intresset i Bruno Fernandes efter att denne valt att nobba en förlängning med Sporting Lissabon. 

Bruno Fernandes var i somras starkt länkad med Manchester United, men frågan är hur mycket sanning det egentligen låg i ryktena – trots att de förekom nästan dagligen under hela transferfönstret.
Portugisen hade en strålande säsong med Sporting i fjol och hade tillfört välbehövlig kreativitet i Manchester United, men den lokala tidningen Manchester Evening news har flera gånger rapporterat att United förvisso beundrar spelaren, men att man aldrig riktigt hade något intresse att signa honom. Majoriteten av ryktena ska ha härstammat från portugisisk media och Manchester United ska internt till och med ha blivit irriterade på intensiteten i spekulationen, menade M.E.N tidigare i höstats.

Nu skriver The Express att 25-åringen nobbat en förlängning med Sporting Lissabon och både Manchester United och Tottenham följer situationen.
Båda klubbarna har haft en riktigt tung höst - United just nu på 10:e plats i tabellen och Spurs på 13:e plats och enligt rapporten kan båda klubbarna överväga att agera på Fernandes i januari för att komma till bukt med problemen.
Fernandes har under hösten gjort fem mål på åtta matcher för sitt Sporting.
Källa: MEN
 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen