post image

Fernandes om sin kyliga straff

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-23
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Bruno Fernandes förklarar tanken bakom strafftekniken han visade upp idag mot Watford. 

Bruno Fernandes fortsätter att glänsa för Manchester United och i dag stod han för en briljant insats mot Watford – en match United vann med 3-0. Det var Fernandes som öppnade målskyttet med en mycket kylig straff, där han väntade ut Ben Foster och sedan la in bollen i mål när den f.d Unitedmålvakten hade slängt sig.
Efter matchen pratade portugisen med BBC om sin iskalla straffteknik:

"Det är så jag slår en straff. Jag känner mig bekväm med det. Det är inte bara så jag kan slå straffar, men det kändes bäst så i dag. Det är en sån här dag alla spelare vill uppleva. Jag är glad att jag gjorde mål. Jag är glad att vi vann matchen."
"Vi gav alla vårt bästa och vi förtjänade att vinna. Jag behöver bara hjälpa laget. Det är vad jag vill göra och det jag behöver göra. Och jag hoppas Martial gör fler mål som det han gjorde i dag. Alla vet att vi vill in på Champions League-platserna och jag är här för att hjälpa laget nå dit och fortsätta vinna matcher."
Källa: BBC

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

  1. Strålande,,, Bruno är perfekt,,, ledarskapsmässigt och talangmässigt … hoppas att Pogba ändrar sig och vill spela för ManUtd fortfarande … Med Pogba, Bruno och Mactomonay i mittfältet och Rashford, Martial och Greenwood i anfallet samt Maguire, Show, Bisaka och Baily i försvaret så är ManUtd ett topp 4 lag 🙂

    18
    1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen