post image

Fernandes om framtiden

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-16
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Bruno Fernandes ger en kommentar om framtiden efter fortsatt spekulation under hösten. "Jag har ju också drömmar att uppfylla" säger portugisen. 

Fernandes var en av de spelare som i somras var absolut starkast länkad med Manchester United, men i slutändan blev han kvar i Sporting Lissabon. Enligt Manchester Evening News låg det aldrig någon sanning i ryktena. Tidningen har hävdat att majoriteten av ryktena härstammade från tidningar i Portugal och att Manchester United internt till och med ska ha blivit provocerade/irriterade över intensiteten i spekulationen.
Under hösten har Fernandes dock ändå fortsatt länkas med United, om än löst och nu ger han en kommentar kring sin situation och framtid.

"Jag är inte oroad över transferspekulationen. Det har pratats om att jag ska lämna sedan 2016. Jag mår bra, gör mitt jobb och gör så gott jag kan. Jag har ju också drömmar att uppfylla, men jag behöver inte tvinga fram en flytt. Jag känner kärleken här och om jag måste lämna så hoppas jag att jag lämnar bra minnen."
Hade ni velat se Fernandes i Manchester United, eller finns det bättre spelare att satsa på?
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen