post image

Fernandes: Det vore ett drömmittfält

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-16
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Bruno Fernandes fantiserar om ett drömmittfält med de gamle Manchester United-ikonerna Roy Keane och Paul Scholes. 

Under en Q&A med Manutd.com så fick Bruno Fernandes frågan av ett fan om vem han föredrar – Roy Keane eller Paul Scholes. Istället för att bara svara rakt av så började portugisen fantisera om ett drömmittfält med både Keane, Scholes och sig själv.
”Det var en svår fråga. Den svåraste hittills tror jag. Så jag vet inte. Det är bättre om jag får välja båda. För jag behöver en kille bakom mig som tacklar alla och vinner bollar – som Roy Keane. Och jag har själv kvalitén att spela bollen till grabbarna på topp. Roy Keane är en typ av spelare som alla lag behöver. Lag spelar på olika sätt, men en sån spelare passar i alla lag. Det spelar ingen roll om man har bollinnehavet eller spelar på kontring. Man behöver normalt en sån kille.”
”Jag tycker Roy Keane är en excellent spelare och han kan täcka upp bakom mig. Och att spela bredvid Scholes vore fantastiskt. Så kan jag välja båda så tar jag Keane bakom mig och Scholes bredvid. Både jag och Scholes kan ta oss fram till målområdet. Vi vill göra mål och vill hålla till där. Och Roy Keane kan täcka upp för oss.”

Källa: Manutd.com

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Tycker Fernandes är extremt smart i sina uttalanden och intervjuer, han säger allt fansen vill höra och har rätt fokus på målsättningar. Man förstår att han har kommit in och tagit plats i laget vilket är fantastiskt och lär trigga många i hans närhet. Längtar otroligt mycket till att få se våra kära United spela igen!
    GGMU

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen