post image

Fernandes: Det var ett lätt beslut

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-14
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Bruno Fernandes pratar om beslutet att lämna Sporting Lissabon för Manchester United. 

Värvningen av Fernandes har lyft United till höjder man inte befunnit sig på på många många år. I en intervju med Sky säger portugisen att det var ett lätt beslut att välja Man United, men hävdar ödmjukt att pånyttfödelsen inte helt är hans förtjänst.
”Det var ett lätt beslut. När jag fick chansen att komma hit så tänkte jag inte två gånger. Jag pratade med Sporting, som redan hade haft några diskussioner med Man United och när de pratade med mig så sa jag till dem att Man United var mitt förstaval och vad jag behövde i min karriär.”

"Jag ser samma lag som för en månad sedan. Jag tycker vi är samma nu som då, har mycket hunger att vinna, vi jobbar hårt och vill bli bättre för varje match. Under den senaste månaden har vi haft många väldigt bra matcher och vi kan prata om en nystart efter mig. Men det handlar inte om mig, det handlar om laget. Laget behöver rätt fokus, rätt beslut. Jag tror att om jag inte hade kommit så hade Man United ändå vunnit som vi gör nu för en spelare ändrar inte ett lag. Ett lag ändras när alla jobbar tillsammans. När jag kom så såg jag ett enat lag som jobbade för att vinna matcher, bli bättre och jag är en till spelare som kan hjälpa till."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen