post image

Fernandes: Det kunde jag gjort mycket bättre

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-02
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Bruno Fernandes riktar lite kritik mot sig själv efter gårdagens match mellan Everton och Manchester United. 

Bruno Fernandes har fått en osannolikt stark start i Manchester United. Han är spindeln i nätet som ligger bakom det mesta och han tycks ha gett hela laget en boost. I går mot Everton gjorde han mål för tredje matchen på raken – hans första från öppet spel – men han stod också för en del missar. B.la några skott från distans med fel adress. Goda intentioner, som han själv menar kunde levererats bättre:
”I andra halvlek skapade vi många chanser och under slutminuterna hade vi några chanser att göra mål. Den sista chansen som Ighalo fick – om han hade gjort mål där hade vi haft en annan situation nu. Och jag själv hade några skott utifrån straffområdet som jag kunde gjort mycket bättre.”

"Men nu blev matchen såhär och nu behöver vi fokusera på Derby. Man är aldrig glad när man inte vinner en match, men matchen var ju väldigt svår och jag hoppas att en poäng kan visa sig vara bra - men tre poäng hade varit mycket bättre."
Om sitt mål - som Jordan Pickford antagligen borde räddat - sa Fernandes:
"Det var ett skott. Jag är glad att bollen gick in. Det spelar ingen roll hur den går in, huvudsaken är att det är mål."
Källa. Mirror
 

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Bruno är inte bara talangfull och effektiv spelare,,, han är också väldigt engagerad, ödmjuk och lagspelare —- dvs. en spelare som tänker på vad som är bäst för laget inte bara för jaget!!!

    13
    1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen