post image

Fernandes: Därför ville jag till United

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-09
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Bruno Fernandes förklarar vad den viktigaste anledningen till att han valde Manchester United var. 

Efter långa förhandlingar mellan Sporting och United så kom man till slut överens om transfern av Bruno Fernandes. Och det har visat sig vara en sällsynt briljant värvning. Under matcherna som Fernandes gjorde mellan ankomsten och spelstoppet hann United få en helt ny karaktär och mycket såg plötsligt väldigt ljust ut, efter en längre tid av vacklande form och otydlig riktning.
I en intervju med Manutd.com berättar Fernandes om varför han valde United.
”För mig var det viktigaste såklart förtroendet från coachen. Jag behöver veta att jag har stöd från coachen, för ibland när man byter klubb så är det inte alltid så att coachen vill ha en. Jag vill känna förtroendet från coachen. Det är inte så att jag behöver garanteras speltid men jag vill känna att coachen behöver mig. För mig är hela poängen det förtroende han har för mig och om det finns där så kommer resten att fungera. Men jag behöver ju jobba för att erövra min plats och för att få spela match efter match.”
”Det var ett enkelt val att gå till Manchester United för det har varit en dröm sedan barnsben så det var ett perfekt steg för mig att ta – att gå till Premier League och Manchester United.”
”Jag började följa Manchester United med större intresse när Cristiano var där. Det är normalt att när det finns portugisiska spelare i ett lag så tittar man mer på dem än på andra lag. Men vid den tidpunkten började jag se Manchester United på ett annat sätt. Först Cristiano, men sedan även Paul Scholes, Rooney, Giggs, Keane och tidigare spelare som Cantona. Det finns många (bra) spelare. Van Nistelrooy. Jag kan rabbla namn i flera timmar. Även Nani, som spelat med mig.”

Källa: Manutd.com

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen