post image

Ferdinand och Owen tippar Erling Hålands nästa klubb

Skriven av: admin
Publicerad 2021-11-25
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Rio Ferdinand och Michael Owen pratar om vilken klubb de tror Erling Hålands kan hamna i till sommaren. 

Rapporterna om Erling Håland-till-Manchester United har tystnat nästan helt. Norrmannen förväntas lämna Dortmund till sommaren och United sågs länge som en av de troliga destinationerna. Man hade hans f.d manager och landsman Solskjaer på ett nytt långtidskontrakt, hans kompis Jadon Sancho hade precis signat för United och hans stora idol Ronaldo hade kommit från Juventus.

I slutet av sommaren såg förutsättningar bra ut för United att kunna vinna racet, men i takt med att säsongen gått uselt, Sancho hittills floppat och Solskjaer fått sparken så är kanske United inte direkt favoriter till hans signatur längre.

Rio Ferdinand tror att Hålands nästa klubb istället blir Liverpool.

"Jag tror det blir Liverpool för hans del. Det vore en förödande anfallstrio. Jag tror inte det skulle vara svårt för honom att anpassa sig. Det är inte många spelare som går till City och anpassar sig på direkten."

Och Michael Owen tippar på Manchester City.

"Jag tror det blir Manchester City. Han passar dem. Jag tror inte att Salah skulle göra lika många mål om Håland var i laget. Jag tror City är den troligaste destinationen. Jag vet inte om det finns något ont blod mellan Hålands agent Mino Raiola / hans far Alf-Inge för att han spelade mot Roy Keane som möjligen kan sätta stopp för en flytt till United. Men jag är inte säker på att det skulle passa. Och Chelsea har signat Lukakau, så det skulle inte funka. Jag tror personligen på City."

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen