post image

Ferdinand: Därför tror jag att Pogba kommer förlänga med United

Skriven av: admin
Publicerad 2021-09-14
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Rio Ferdinand förklarar vilket beslut han tror Paul Pogba kommer fatta kring sin framtid och varför. 

Det har de senaste dagarna rapporterats – från trovärdiga källor – att Paul Pogba just nu lutar åt att förlänga kontraktet med Manchester United. Enligt Sky Sports känner fransmannen en optimism kring Uniteds projekt efter klubbens storsatsning och de nya värvningar av Sancho, Varane och Ronaldo.

Pogba vill vinna titlar – det har han varit tydlig med många gånger i sina uttalanden – och United har nu ett lag fullt kapabelt att utmana de bästa klubbarna. Rio Ferdinand tror att Manchester Uniteds spännande projekt är något som Pogba vill vara en del av, snarare än att söka sig vidare i ett läge där United äntligen börjar hitta tillbaka till toppen.

"Frågan är då kommer han stanna? Om han gick till ett annat lag hade han ändå fått £400 000 i veckan. De enda två lagen som kan ta honom är antagligen PSG eller Real Madrid. Där skulle han få samma pengar som han skulle få i United. Pengarna är ändå givna för honom så jag tror hans tankeprocess handlar mer om hans personliga stolthet. Han älskar att vinna, det har han sagt många gånger."

"Han lär sitta där och tänka på vilken som den bästa klubben för honom att vinna Champions League eller en ligatitel med. Och med tanke på vilka klubbar som är alternativ.. Jag tror han kommer stanna i Man United. Och vilket är det mest spännande alternativet för honom just nu? Det måste vara Man United. Jag tror han kommer stanna i Man United pga av transferfönstret. Pga av fönstret så tror jag att Man United kommer kunna behålla honom om de vill göra det."

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen