post image

Fellaini: United sparkade Mourinho för fort

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-12
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester United sparkade Jose Mourinho i december i fjol efter en svit av dåliga resultat och Marouane Fellaini anser att klubben gjorde ett misstag som gjorde sig av med portugisen.

Det där tredjeårssyndromet har spökat för Mourinho i flera klubbar och det var också halvvägs in på den tredje säsongen med United som klubbledningen fick nog och gav honom sparken, efter en längre period av dåliga resultat som avslutades med en förlust mot Liverpool.
Solskjaer kom in och gjorde direkt ett strålande jobb i ca 15 matcher, men sedan kom vändning som innebar en historiskt dålig säsongsavslutning och en historiskt dålig säsongsupptakt. Marouane Fellaini, som lämnade United för spel i den kinesiska ligan i januari anser att United borde gett Mourinho fortsatt förtroende.

"De tog in en av världens bästa managers i Jose Mourinho. Han ville bygga ett lag och de sparkade honom. Det är inte lätt att bygga ett lag på den tiden. Man behöver mer än två år. Jag vet inte vad de kommer göra med Solskjaer, men jag anser att man behöver tid för att bygga saker och vinna. Mourinho gjorde fantastiskt ifrån sig under sin första säsong. Han gjorde laget bättre och vann saker. Okej andra säsongen var lite svårare, men han försökte och han gjorde sitt bästa. Men de beslutade sig för att sparka honom."
"Jag tycker att United sparkade Mourinho för snabbt. För en sådan manager behöver många spelare för att implementera sin filosofi. Han ville bygga sitt lag men efter två och ett halvt år så sparkades han eftersom resultaten inte var bra."
Källa: Sky Sports
 
 
 

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen