post image

Fansens teori om Sanchos klunk vatten

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-13
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Många Manchester United-fans blev igår exalterade över en Instagram Live med Jadon Sancho, där denne möjligheten gav en transferhint. 

Jadon Sancho tros vara Uniteds primära transfermål för kommande fönster och när han under gårdagskvällen deltog i en Instagram Live så var det givetvis många Unitedfans som försökte sälja in United via kommentarerna och fiska efter tecken på en kommande transfer.
Ett fan skrev ”drick vatten om du kommer till United” och Sancho pausade innan han sedan tog en klunk ur sin vattenflaska. Slump eller hint.. Men det exalterade många fans i alla fall och somliga var helt övertygade om att Sanchos vattenklunk kan ses som ”säkert bevis” på att han kommer till United.
Vi får nog vänta på den där underskriften innan vi kan vara säkra va. Men att tyda av alla mediarapporter så ser övergången ut att kunna bli av.

Källa: MEN
 
 

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Om nån hade skrivit, ”ta en whisky om du vill till United”. Om Sancho inte hade tagit en wirre, betyder det att han inte är intresserad av att signa med United?
    Störtlöjligt vill jag påstå detta är. Skärpning annars blir det gult kort.

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen