post image

Fabrizio: Salzburg insisterar – det är det enda sättet att signa Sesko

Skriven av: admin
Publicerad 2022-08-08
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Fanrizio Romanos senaste tweet om Benjamin Sesko.

Manchester United sägs föra samtal om både Benjamin Sesko och Marko Arnautovic – skulle man lyckas signa både får man in en stor anfallstalang med potential att bli en klassanfallare och ett kortsiktigt alternativ för att bredda truppen och få lite dynamik i den offensiva verktygslådan. Det vore kanske inte så dumt.

Skulle man däremot bara signa 33-årige Arnautovic som enda anfallsvärvning så vore det däremot något annat – som Manchester Evening News chefsskribent Samuel Luckhurst kallade det – den största skymfen under Glazer-eran.

Och en deal för Sesko tycks bli svår. Fabrizio Romano menar att Salzburg fortsätter insistera på att spelaren inte är till salu i sommar.

Fabrizio skriver:

”RB Salzburg är väldigt tydliga än en gång: ingen intention att sälja Benjamin Sesko denna sommar. Det enda sättet är att hitta en överenskommelse för sommaren 2023 som rapporterades igår.”

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Vi behöver förstärkningar nu, Arnautovic gör sig bättre direkt.
    EtH vill ha honom, då ska vi bara hålla käften och låta honom köpa spelaren. Sancho kostade 800 miljoner och gör absolut ingenting, han är 20. Då och då är en gammal trogen häst bättre än en ung hingst. Hans självförtroende kommer inte att dippa som Rashfords eller Sanchos. Det är heller ingen startspelare, utan köper in för att bredda truppen.

    2
    1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen